Bezglutenowe | Kuchnia | Napoje | Wegetariańskie

Czarne, czy białe? Błyskawiczne domowe Frappé

frappeUwielbiam je za boski smak i super wygląd. W dodatku bardzo łatwo je przygotować w domowych warunkach, gdy za oknem żar i mam ochotę na coś orzeźwiającego. Jak je zrobić opisałam dokładnie tu. Tym razem zastąpiłam mleko krowie sojowym, a zamiast cukru użyłam ksylitolu, mam więc kawę w wersji dietetycznej.

frappe_2Pozdrawiam Was serdecznie w ten piękny letni dzień :)

avatar Beata Lipov

Dziennikarka, zawodowo piszę i fotografuję. Na zamówienie urządzam wnętrza, przeprowadzam metamorfozy, robię coś z niczego, inspiruję i motywuję kobiety, prowadzę warsztaty kulinarne, craftowe i fotograficzne. Założyłam i niezmiennie z przyjemnością piszę blog Lawendowy Dom.

Zapraszam

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *